Rüyada siyah yılan soktuğunu görmek

Rüyada siyah yılan soktuğunu görmek canla başla çalışacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, verimli olacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada siyah yılan soktuğunu gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler size desteklerini açıkça gösterebilirler.Eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurmanızın maddi ya da başka türlü bedelleri olsa da, oldukça bilgilendirici olabilir.

Rüyada kısa siyah yılan görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada sarı siyah yılan görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yılan balığı görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada siyah ince uzun yılan görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada siyah iri yılan görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine inanılır.

Rüyada bir sürü siyah yılan görmek yani babasına benzeyeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz yılan öldürmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Rüyada siyah piton yılan görmek mutlu olacağına, bir sınavdan geçileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments