Rüyada siyah uğur böceği görmek

Rüyada siyah uğur böceği görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, yurtdışına gidileceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah uğur böceği gördüyseniz:

  • Romantik bir yapı içine girip diğer konuları sıkıcı bulabilirsiniz.

Rüyada siyah uğur böceği görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine delalet eder.

Rüyada ölmüş uğur böceği görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta uğur böceği görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz uğur böceği görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil uğur böceği görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına rivayet eder.

Rüyada eline uğur böceği almak sevinçten gözyaşı dökeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada uğur böceği yakalamak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına inanılır.

Rüyada ters dönmüş uğur böceği görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments