Rüyada siyah tosun kesmek

Rüyada siyah tosun kesmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada siyah tosun kesmek gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Rüyada siyah tosun kesmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, hayırlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tosun kesmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz tosun görmek tövbelerinin kabul olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tosun görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Rüyada tosun almak tatsızlıkların yaşanacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işarettir.

Rüyada büyük tosun görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tosun görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tosunlar görmek ruhuna hayrat yapılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments