Rüyada siyah saç teli görmek

Rüyada siyah saç teli görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, çok büyük bir rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah saç teli gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada siyah saç teli görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah tel görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, parasız ve işsiz kalacağına inanılır.

Rüyada siyah tel toka görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada saç teli yutmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada saçında beyaz tel görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine yorulur.

Rüyada saç teli koparmak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan saç teli çıkarmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz saç teli koparmak kişinin malını kaybedebileceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments