Rüyada siyah renkli tesbih görmek

Rüyada siyah renkli tesbih görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, rızkının bollaşacağına delalettir.

Rüyada siyah renkli tesbih gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Rüyada siyah renkli tesbih görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine inanılır.

Rüyada renkli tesbih görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, hanesindeki rızkın da artacağına inanılır.

Rüyada mor renk tesbih görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkli tesbih görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli tesbih görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk tesbih görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, rızkının kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli tesbihler görmek terfi edeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah tesbih çekmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments