Rüyada siyah pantolon görmek

Rüyada siyah pantolon görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah pantolon gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebildiğiniz kadar yardım etmenizde fayda var.

Rüyada siyah pantolon ütülemek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kot pantolon görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah pantolon dikmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına inanılır.

Rüyada siyah pantolon kaybetmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments