Rüyada siyah kıyafetli adam görmek

Rüyada siyah kıyafetli adam görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, işinde zarar edeceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah kıyafetli adam gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Rüyada siyah kıyafetli adam görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kıyafetli adamlar görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kıyafetli adam görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kıyafetli adam görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz kıyafet görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kolay yollardan kazanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını siyah kıyafetle görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Rüyada siyah kıyafetli insan görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek ortaklıklar varsa da bozulacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments