Rüyada siyah kablo görmek

Rüyada siyah kablo görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, dertlerinin unutulacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yanlış işler yapacağına delalet eder.

Rüyada siyah kablo gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya çevrenizle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar veya problemler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah kablo görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, şansın çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anten kablosu görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun kablo görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada bakır kablo görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına rivayet eder.

Rüyada yanan kablo görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kopuk kablo görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kablo bağlamak maddi açıdan borçların ödeneceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz kablo görmek arzularının yerine geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments