Rüyada siyah damatlık görmek

Rüyada siyah damatlık görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah damatlık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi içerikli ilişkilerinize zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada siyah damatlık görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah damatlık giymek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına inanılır.

Rüyada çirkin gelin damat görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine alamet eder.

Rüyada ölü gelin damat görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada damattan para almak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan damat görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana alamet eder.

Rüyada birçok gelin damat görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada damat elbisesi görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments