Rüyada şırınga vurulmak

Rüyada şırınga vurulmak can derdine düşeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada şırınga vurulmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada şırınga vurulmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada şırınga görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet eder.

Rüyada şırınga içinde kan görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şırıngayla kan almak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada iğne şırınga görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada şırıngayla kan aldığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şırınga yapmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada elinde şırınga görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments