Rüyada siren sesi görmek

Rüyada siren sesi görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, edilen duaların tutacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siren sesi gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla uğraşmanız gerekse de, heyecandan kaçmayacaksınız.

Rüyada siren sesi görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siren sesi duymak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ambulans sireni duymak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet eder.

Rüyada polis sireni duymak bazen fakirlik görüleceğine, bazen de rahat geçeceğine tabir olunur.

Rüyada gemi sireni duymak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkutucu ses duymak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına inanılır.

Rüyada arapça sesler duymak kötü kişilerden uzak durulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments