Rüyada sınıf defteri görmek

Rüyada sınıf defteri görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rütbe alacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sınıf defteri gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, özel yaşamınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada sınıf defteri görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk defter görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına yorulur.

Rüyada günlük defteri görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada içi yazılı defter görmek kısmetinin açılacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine defter vermek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz defter yaprağı görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalettir.

Rüyada bitmiş defter görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada bakkal defteri görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments