Rüyada sınavdan geçmek

Rüyada sınavdan geçmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, huzursuz olacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine inanılır.

Rüyada sınavdan geçmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada sınavda geçmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınavı geçmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınav geçmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada bir sınavı geçmek zenginliğinin artacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan geçmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına inanılır.

Rüyada sınav barajını geçmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına alamet eder.

Rüyada zor sınav görmek kendini çok iyi hissedeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret eder.

Rüyada sınavdan iyi puan almak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments