Rüyada ayıyı sevmek

Rüyada ayıyı sevmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, bir şeyden zarar görmeye, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine delalettir.

Rüyada ayıyı sevmek gördüyseniz:

  • Belli alanlarda tecrübelerinize güvenin.

Rüyada ayı yavrusu sevmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada ayı sevmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Rüyada yavru ayı sevmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada ayıyı sevmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ayı sevmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayı yavrusunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına işaret eder.

Rüyada siyah ayı öldürmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ayı hilal görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments