Rüyada sınava girip çıkmak

Rüyada sınava girip çıkmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına delalet eder.

Rüyada sınava girip çıkmak gördüyseniz:

  • Unutmayın, her olayda geçmişi referans alamazsınız.

Rüyada sınava girip çıkmak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önemli bir sınava girmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına tabir olunur.

Rüyada polis sınavını kazanmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada bir sınavı geçmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine işarettir.

Rüyada sınava girmeyi unutmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle sınava girmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Rüyada sınava girmek ve yapamamak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments