Rüyada ayının doğurduğunu görmek

Rüyada ayının doğurduğunu görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, prestij kazanılacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, iç sıkıntısına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ayının doğurduğunu gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Rüyada ayının doğurduğunu görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına yorulmaktadır.

Rüyada haziran ayını görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temmuz ayını görmek yarar sağlamayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın içinden geçmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayın yok olduğunu görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayın dünyaya çarpmasını görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ayın üzerinde yürümek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Rüyada ayın yere indiğini görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments