Rüyada sığır görmek

Rüyada sığır görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada sığır gördüyseniz:

  • Meşgul olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacağı gibi problemlerden uzak kalmanızı da sağlayabilir.

Rüyada sığır otlatmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş sığır görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada çiğ sığır eti görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, ekmeğinin azalacağına inanılır.

Rüyada sığır kanı görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada sarı sığır görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına yorulur.

Rüyada sığır derisi görmek muradın olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına tabir olunur.

Rüyada sığır satın almak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığır kovalamak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments