Rüyada sıcak suyla abdest almak

Rüyada sıcak suyla abdest almak uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sıcak suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Rüyada sıcak suyla abdest almak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak su taşımak gülen gözlerin ışığının söneceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak su bulmak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıcak suyun içine girmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada sıcak su içmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, malın bereketinin artmasına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments