Rüyada sıcak baklava görmek

Rüyada sıcak baklava görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak baklava gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada sıcak baklava görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sıcak baklava yemek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret eder.

Rüyada ballı baklava yemek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret eder.

Rüyada ölüye baklava vermek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulur.

Rüyada yarım tepsi baklava görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Rüyada fıstıklı baklava yediğini görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok baklava görmek kazancının günden güne düşeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada düğünde baklava yemek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments