Rüyada sezeryan olmak

Rüyada sezeryan olmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, borçlarının kapacağına delalettir.

Rüyada sezeryan olmak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada sevmediğin biriyle evlendiğini görmek isminden sıkça söz ettireceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Rüyada sevr mağarası görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına delalet eder.

Rüyada sevmediği biriyle nişanlanmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, işinin ehli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir adamı görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğin birine kızmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin arkadaşını görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle yakın olmak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments