Rüyada seyyid görmek

Rüyada seyyid görmek ticarette öne geçeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada seyyid gördüyseniz:

  • Kararlar almadan önce kar zarar hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada sevmediği bir kişiyi görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle telefonda konuşmak maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, edilen duaların kabul edileceğine yorulur.

Rüyada sevmediğin bir adamı görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına işarettir.

Rüyada sevmediği birisiyle evlenmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sevmediğin bir kadını görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, durgun giden işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada kelımeı sehadet getırmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin birinin evini temizlemek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğim birini dövmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments