Rüyada şeytanla tartışmak

Rüyada şeytanla tartışmak hasta ise daha kötüye gideceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, saygı göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada şeytanla tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Rüyada şeytanla tartışmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına işarettir.

Rüyada kızla tartışmak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, dertleşerek moral bulacağına yorulur.

Rüyada biriyle telefonda tartışmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı biriyle tartışmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada birkaç kişiyle tartışmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğim biriyle tartışmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hastalıktan şifa bulmaya işaret etmektedir.

Rüyada kardeşlerle tartışmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşla tartışmak mesleğinde geri plana düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments