Rüyada şeytanı yok etmek

Rüyada şeytanı yok etmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada şeytanı yok etmek gördüyseniz:

  • Keyifle olayları başlatabilirsiniz.

Rüyada şeytanı yok etmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalettir.

Rüyada ayın yok olduğunu görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elleri yok görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşların yok olduğunu görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada dişlerinin yok olduğunu görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, adının yayılacağına inanılır.

Rüyada yokus yukarı çıkmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada evin kapısı yok görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada parmak yok görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments