Rüyada şeytana sarılmak

Rüyada şeytana sarılmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada şeytana sarılmak gördüyseniz:

  • Aranızdan birisi sadık olmayabilir ya da dürüst davranmıyor olabilir, geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Rüyada şeytana sarılmak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak elinin darlığa düşmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada melek ve şeytan görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada şeytanla uğraşmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kafasının rahat olacağına rivayet eder.

Rüyada şeytan kovduğunu görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada şeytan tarafından taşlanmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan çıkardığını görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanı köpek kılığında görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments