Rüyada sevimli kedi görmek

Rüyada sevimli kedi görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, birikim yapılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevimli kedi gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınıza veya hayatınıza faydası olacağını düşünüyorsanız belli jest ya da yardım talepleri arayışınız olabilir.

Rüyada sevimli kedi görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Rüyada sevimli kedi yavrusu görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevimli yavru kedi görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada sevimli erkek bebek görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada sevimli hayvan görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret eder.

Rüyada çok sevimli bebek görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevimli bir köpek görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada sevimli hayvanlar görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments