Rüyada sevgilisinin nişanlandığını görmek

Rüyada sevgilisinin nişanlandığını görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Rüyada sevgilisiyle nişanlanmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek afiyete ereceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle nişanlandığını görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin nişanlandığını görmek emeklerinin boşa gideceğine, zarar etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek dayanışma içinde kalacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi nişanlanırken görmek işlerinin rast gideceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisini nişanlı görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle nişanlanmak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments