Rüyada sevgilisini bıçaklamak

Rüyada sevgilisini bıçaklamak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, üzüntülü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Tam olarak karar almadan, belli konularda karar vermek zorunda hissetmemenizde fayda var.

Rüyada sevgilisinin bıçakladığını görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili bıçaklamak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin seni bıçakladığını görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi bıçaklamak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini bıçaklamak çok büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalettir.

Rüyada aslan bıçaklamak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının seni bıçakladığını görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başka birini bıçakladığını görmek daha geniş rızık elde edeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments