Rüyada sevdiğinle nişanlanmak

Rüyada sevdiğinle nişanlanmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanla nişanlandığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlandığını görmek hastalıklarının düzeleceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak rakiplerine yenileceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle nişanlandığını görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, aile bireyleri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak rahat ve huzurlu olunacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlanırken görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini nişanlı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments