Rüyada sevdiğinle mutlu olmak

Rüyada sevdiğinle mutlu olmak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle mutlu olmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini başkasıyla mutlu görmek mutluluğundan olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini mutlu görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle mutlu olmak sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanla mutlu olmak isteklerinin yerine geleceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle mutlu olduğunu görmek hayırlı bir yuva kuracağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi mutlu görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, daha kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle kendini mutlu görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle mutlu olmak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments