Rüyada sevdiğini sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiğini sevgilisiyle görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla sevgili olduğunu görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek durgun giden işlerin açılacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi sevmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızla sevgili olmak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin biriyle sevgili olmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments