Rüyada sevdiğini istemeye gitmek

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek ibadetlerini de aksatmayacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek siz dahil, herkese daha iyi gelebilir.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek yeni adımlar atacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet eder.

Rüyada birini istemeye gitmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorulur.

Rüyada hacca gitmek istememek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek istemeye gitmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işaret eder.

Rüyada istemediğin bir yere gitmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments