Rüyada servis yapmak

Rüyada servis yapmak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, amaçların gerçekleşmeyeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada servis yapmak gördüyseniz:

  • Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız.

Rüyada servis yapmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulur.

Rüyada pasta servisi yapmak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına işaret eder.

Rüyada çay servisi yapmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve servisi yapmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada çorba servisi yapmak başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada yemek servisi yapmak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, ortak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada çay servisi görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına alamet eder.

Rüyada öğrenci servisi görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments