Rüyada servis beklemek

Rüyada servis beklemek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kendisiyle de gururlanacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada servis beklemek gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Rüyada servis beklemek zor günlerin biteceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada servis şoförünü görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada servise geç kalmak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işaret eder.

Rüyada servis şoförü görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kazancın katbekat arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorba servisi yapmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul servisinden inmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz servis görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada servis otobüsüne binmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, darlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments