Rüyada ayakkabıyı denize düşürmek

Rüyada ayakkabıyı denize düşürmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyı denize düşürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Rüyada ayakkabıyı denize düşürmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, işlerini boşvereceğine inanılır.

Rüyada denize ayakkabı düşürmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabının tekini düşürmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabının tuvalete düştüğünü görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabıyı düşürmek makamını kaybedeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabısını düşürmek evinde bereketin eksik olmayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine yorulur.

Rüyada ayakkabının tekini suya düşürmek zorluklarının kalmayacağına, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete ayakkabı düşürmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments