Rüyada ayakkabısını düşürmek

Rüyada ayakkabısını düşürmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabısını düşürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Rüyada ayakkabı düştüğünü görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı düşürmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı suya düşürmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına yorulur.

Rüyada denize ayakkabı düşürmek karlı işler yapacağına, başarı ve zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının tekini düşürmek gönlünce bir yaşamı olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayakkabıyı tuvalete düşürmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete ayakkabı düşürmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabının tuvalete düştüğünü görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments