Rüyada şekeri görmek

Rüyada şekeri görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şekeri gördüyseniz:

  • Tartışmaları fazla uzatmadan geçiştirirseniz olayların büyümesini önleyebilirsiniz.

Rüyada kırmızı akide şekeri görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker dağıttığını görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada toz şeker toplamak sevdiği birine hediye alacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza işarettir.

Rüyada misafir şeker görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine yorulur.

Rüyada çuval dolusu şeker görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafire şeker ikram etmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeker pancarı yaprağı görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil şeker yemek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments