Rüyada sayılar söylemek

Rüyada sayılar söylemek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, zinde kalacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, güçlükle elde edilecek başarı, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına rivayet eder.

Rüyada sayılar söylemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tecrübeler size çok şey öğretmiş olabilir.

Rüyada sayı söylemek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sayılar söylemek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine yorulur.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda adam öldürmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda bebek görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz sayısını görmek insanlarla uyumunun artacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda ay görmek kazancını arttıracağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda at görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments