Rüyada savaştan kaçıp kurtulmak

Rüyada savaştan kaçıp kurtulmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, allah’a dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada savaştan kaçıp kurtulmak gördüyseniz:

  • Daha önceden kestirilemeyen gelişmeler nelerin geride bırakılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada savaştan kaçıp kurtulmak farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaştan kurtulmak bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden kaçıp kurtulmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpekten kaçıp kurtulmak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaçırılmak ve kurtulmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada kaçırılıp kurtulduğunu görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaçıp kurtulmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslandan kaçıp kurtulmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments