Rüyada savaşta düşmanları öldürmek

Rüyada savaşta düşmanları öldürmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşta düşmanları öldürmek gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada savaşta düşman öldürmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşta düşmanları öldürmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada düşmanla savaştığını görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada düşmanlarla savaştığını görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet eder.

Rüyada savaşta birini öldürmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada savaşta insan öldürmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada savaşta ölmek ruhunu güzelleştireceğine, başarılı bir insan olacağına işarettir.

Rüyada savaşta adam öldürmek tüm keyfinin kaçacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments