Rüyada savasa girmek

Rüyada savasa girmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, kazancın gittikçe azalacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işarettir.

Rüyada savasa girmek gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Rüyada savasa girmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, maddi anlamda rahatlamaya işaret etmektedir.

Rüyada savasin ortasinda kalmak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulur.

Rüyada düsmanla savasmak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada kavgaya girmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına tabir olunur.

Rüyada deniz altına girmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalettir.

Rüyada başkasının bahçesine girmek hiçbir sorun yaşamayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına delalet eder.

Rüyada ölmeden mezara girmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kapıdan girmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments