Rüyada savaş topu atıldığını görmek

Rüyada savaş topu atıldığını görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaş topu atıldığını gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Rüyada savaş topu atıldığını görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş topu görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalettir.

Rüyada patlak futbol topu görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına tabir olunur.

Rüyada tenis topu görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada deniz topu görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işarettir.

Rüyada ateş topu görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çekilen hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada topu patlatmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına inanılır.

Rüyada stres topu görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments