Rüyada savaş silah görmek

Rüyada savaş silah görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, işlerin kapanacağına yorulur.

Rüyada savaş silah gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.

Rüyada savaş ve silah görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı savaş görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla savaştığını görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, doğru işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada savaşta silah görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada savaş silahları görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada savaş silah görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulur.

Rüyada savaş baltası görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz savaşı görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, siparişlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments