Rüyada şart etmek

Rüyada şart etmek canının sıkılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, borçlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada şart etmek gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Rüyada şartel indirmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elektrik şarteli görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada islamın şartlarını saymak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada imanın şartlarını saymak adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada şart etmek büyük bir ortaklığa gireceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalettir.

Rüyada imanın şartlarını söylemek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işarettir.

Rüyada imanın şartlarını görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada şartel görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments