Rüyada sarma sigara görmek

Rüyada sarma sigara görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hikmete kavuşacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada sarma sigara gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Rüyada sarma sigara görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet eder.

Rüyada sarma sigara içmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Rüyada lahana sarma yemek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulur.

Rüyada yeşil sarma görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarmaş dolaş olmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yaprak sarma yemek borçlarınızın canınızı sıkacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada lahana sarması sarmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işarettir.

Rüyada sarma içi hazırlamak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments