Rüyada sarma sarmayı görmek

Rüyada sarma sarmayı görmek sorunları başarıyla çözmeye, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, hastalıklarının biteceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarma sarmayı gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada lahana sarması yemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalet eder.

Rüyada lahana sarması görmek hayatın yoluna gireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaprak sarma yemek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Rüyada lahana sarma görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada bir tencere sarma görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına rivayet eder.

Rüyada sarma dolma yemek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytinyağlı sarma yemek kötü günlerin arkada kalacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kara lahana sarması görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments