Rüyada sarma sarıp yemek

Rüyada sarma sarıp yemek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarma sarıp yemek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri yarım bırakmayın.

Rüyada sarma sarıp yemek şüpheli bir olay yaşanacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada lahana sarma yemek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarma dolma yemek çok büyük üzüntü duyacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada lahana sarması yemek görmek başarıları ile konuşulacağına, her konuda gelişme gösterileceğine delalet eder.

Rüyada etli yaprak sarması yemek şansın ve bahtının da açılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada zeytinyağlı sarma yemek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada lahana sarması yemek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sarma yemek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments