Rüyada ayakkabının çalındığını görmek

Rüyada ayakkabının çalındığını görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının çalındığını gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Rüyada ayakkabıları çalınmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabının çalınmasını görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada çalınan ayakkabı görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabının çalındığını görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabısının çalındığını görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada çalınmış ayakkabı görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada ayakkabımın çalındığını görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabının çalınması görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
14 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Orhan

Rüyamda kardeşim ve bir kişi daha vardı evden çıkmak istiyoruz tam çıkarken kapının önünde ayakkabılarımın çalındığını gördüm, kardeşim üzülme dedi koşup karşı tarafta büyük bir demir kapı var onu açtı içeri girdi ordan bir ayakkabı aldı geldi,giydim ayakkabı ayağıma büyük geldi kardeşime dedim büyük bu bir numara küçüğü olsa dedim tekrar aldı ayakkabıyı o büyük kapılı yere gitti içerde ufak ufak dükkanlar var,yeni ayakkabıyı aldı ama o ara uyandım

Orhan

Teşekkür ederim

Cüneyt

Selamlar,Rüyamda ayakkabılarım çalınıyor ve çalanı buluyorum fakat tekini veriyor ve diğer tekinide söz bulacam diyip aramaya başlıyor

Cüneyt

Teşekkür ederim

Yok

Nişanım oluyor büyük bir salondayız ayakkabısız girilmesi gereken bir yer ver giriyorum çıktığımda siyah topuklu ayakkabılarım yok sormak için ordan herhangi bir ayakkabı giyiyorum ama ayakkabılar eş değil

DİLEK

Rüyamda ayakkabılarımı bulamıyorum.
Geziye gitmişiz.
Toplu kalabalık.
Herkes ayakkabısını buluyor ben bulamıyorum.

sena

rüyamda avm gibi bir yerdeyim sonra ayakkabiların çıkarılarak girildiği bir yerden çıkıyorum cami gibi kalabalık var beyaz topuklu ayakkabılarım çalınmıştı insanlara soruyordum gördünüzmü diye

Gülüm

Ruyada annemin ayakkabısı sokakta duruyor burada çalınır bunlar diye düşünürken almaya gidiyorum ve ayakkabılar çalınmış