Rüyada sarı koltuk görmek

Rüyada sarı koltuk görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı koltuk gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada sarı koltuk görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada sarı renk koltuk görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sarı koltuk takımı görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hile ile mal elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski koltuk takımı görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, işinde itibar edineceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın ön koltuğunda oturmak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni koltuk takımı almak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada yeni koltuk görmek ele geçen parada artış olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk kırıldığını görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments