Rüyada sarı arı görmek

Rüyada sarı arı görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı arı gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Rüyada sarı arı görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı arı sokması görmek icat yapacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına inanılır.

Rüyada büyük sarı arı görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarıca arı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalettir.

Rüyada sarı eşek arısı görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı arı öldürmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına inanılır.

Rüyada sarı büyük arı görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sarı siyah arı görmek programların ve projelerin tutmayacağına, ekmeğinin azalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments