Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Değişik dost çevrelerinden ilginç teklifler alabilirsiniz.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, çıkmaza düşeceğine alamet eder.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işarettir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı tatlı şarap içmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla şarap içmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalettir.

Rüyada tatlı şarap içmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle kırmızı şarap içmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments